onsdag 16. september 2015

~Eventyr nyhetsartikkel, oppfølger

Oppfølgeren til nyhetsartikkelen om eventyret "pannekaken"

~Maren Schie


Gris havnet rett i grisefella
Av Maren Schie
Gris på vill flukt nedover Stasjonsgata etter en ordentlig grisetabbe.


Fredags ettermiddag spurtet en mor med syv unger og gamlefar på slep, etter grisen som hadde spist pannekaken demmes. Middagen til dem alle, hadde nettopp blitt slukt opp. Så middagsplanene ble brått endret fra pannekaker, til gris.
-Grisen som hadde lurt pannekaken til å sitt på trynet sitt, for så å ete den opp. Tuslet ganske så stolt over veien, forklarte Pedersen høylytt. Taxisjåføren Svein Pedersen (48) som hadde observert denne hendelsen, ble veldig sjokkert over situasjonen. Dermed valgte han å følge med på det hele, også etter at pannekaken var blitt slukt.

Kappløp om livet
-Det grisen ikke var klar over, var at det merkelig følge som hadde løpt etter pannekaken, var nå på vei for å ta grisen. Så fort grisen merket at det var noen på jakt etter den, hylte den og la på sprang nedover veien. Men den kom ikke langt før moren hadde grepet fatt i grisen, og dro den etter seg, forklarte Pedersen overivrig.

Mor tok hevn
-Pedersen antok at moren antageligvis skulle ta hevn på grisen. Grisen skulle aldri spist pannekaken, for den havnet på matbordet så fort moren fikk lagd ny middag, avslutter Pedersen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar