mandag 15. mai 2017

~Update, Oslo tur


Mye har skjedd i løpet av kort tid, og skoleåret er snart omme. Vi har hatt både heldagsprøver, forskjellige oppgaver og ikke minst tatt mange bilder i YFF. 

Fredag .. dro jeg og Marte til Oslo for å ta bilder. Grunnen til at vi dro til Oslo er fordi vi ville til nye omgivelser. Planen var å få oss nye landskapsbilder. men vi fikk beskjed om å ta street photography også. Noe som var litt vanskelig, fordi det handler om å fange øyeblikk og det som skjer. 

Vi leide oss sykler for å være effektive. Noe som fungerte i starten, men med kun tre kvarter om gangen droppet vi syklene og brukte beina. 
Vi syklet først i området rundt Westerdals skole, fordi det er så mange fargerike og fine vegger. Videre syklet vi rundt omkring, og stanset der vi så noe interessant for å ta bilder. Vi kom til Akers elva for å finne veien til botanisk hage, samtidig som vi skulle ta bilder på toppen av Skøyen parken ved Munch museet. Etter dette tuslet vi nedover til Karl Johan for å ta flere bilder men også besøke en liten utstilling. «Landskonkurransen og Eksponering 2017», på Fotografiens Hus. Dette var en veldig fascinerende utstilling med mange gode bilder. 
Det jeg likte best var alle de flotte portrettene som var så ekte. De gikk rett til følelsene dine, men også de som skilte seg ut. De med sitt eget særtrekk. 

Under har jeg tatt med noen av bildene jeg tok

uredigert: 



Utstilling












Redigerte:









~Maren Schie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar